Про нас пишуть

20 / 10 / 21
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) , зокрема одягом, іграшками, взуттям та іншими промовами За підтримки депутата Одеської обласної ради Андрія Бабенко, завдяки якому 19 жовтня було надано транспорт для доставки благодійної гуманітарної допомоги з м. Одеса до Територіального центру.
 
Від імені колективу та всіх підопічних, які обслуговуються у нашому Терцентрі, директор установи Михайло Колопенюк висловивши слова вдячності всім причетним до надання благодійної допомоги, а саме: Ользі Печужевій (Благодійний фонд «Люди – Ікс»), депутату облради Андрію Бабенку, заступнику голови районної заради Альоні Олександровій, заступнику голови міської ради Денису Петрову, які допомогли доставити подарунки до установи.
 
Шановні благодійники, щиро дякуємо за вашу непросту неоцінену роботу, за милосердя та чуйне ставлення до людей, яким допомагаєте людям у складну для них годину.
 
З повагою – колектив КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Роздільнянській міській раді».»
 
Переглядів: 367
Заповніть форму
і ми обов'язково зв'яжемося з вами
 
 
 
Останні новини
про найважливіші події
n
Програма грошової допомоги від ЮНІСЕФ Спільно
Програма грошової допомоги від ЮНІСЕФ Спільно   Допомога надається сім’ям незалежно від наявності чи
22 червня 2022
Читати
n
Кожен з вас може допомогти нашим військовим
Кожен з вас може допомогти нашим військовим.   На сьогоднішній день на закупівлю амуніції, нам вдалося
25 квітня 2022
Читати
n
У середу був дуже продуктивний день
У середу був дуже продуктивний день!   Ми відправили наших волонтерів до
22 квітня 2022
Читати