Програма грошової допомоги від ЮНІСЕФ Спільно

22 / 06 / 22

Програма грошової допомоги від ЮНІСЕФ Спільно

 

Допомога надається сім’ям незалежно від наявності чи відсутності статусу ВПО, які перебувають у будь-якому регіоні України, але за умови, що вони не отримували грошової допомоги від іншої міжнародної гуманітарної організації з 24 лютого 2022 року.

 

Родини, що відповідають критеріям програми, отримають грошову допомогу з розрахунку 2 220 грн/міс. на кожного члена домогосподарства, але не більше як на п’ятьох осіб. Допомога виплачується на банківський рахунок одноразово за три місяці.

 

Для участі в програмі грошової допомоги необхідно подати заявку, вказавши всю необхідну інформацію про вашу родину. Заповнення форми не означає, що ви отримаєте допомогу автоматично, адже дані буде перевірено на відповідність критеріям.

 

Після реєстрації заявки проходять два етапи перевірки:

  • Технічний відбір.Це перевірка наявності всіх обов’язкових даних і відсутності в них помилок. Якщо документи пройшли технічний відбір, голова домогосподарства отримує СМС. Повідомлення надходить на номер, вказаний у заявці. Технічна перевірка займає до двох тижнів.
  • Відбір на відповідність критеріям програми.Якщо ваша родина відповідає критеріям програми і ще не отримала допомоги від жодної іншої міжнародної гуманітарної організації, вам буде нараховано кошти. Після грошового переказу надходить СМС для підтвердження отримання платежу.

 

ЮНІСЕФ надсилає СМС із з короткого номеру 4224.

 

Важливо! 

Не подавайте заявки кілька разів. Це збільшує витрати часу на технічну перевірку, перевірку на відповідність критеріям програми та спричиняє затримку виплат для родин, які відповідають критеріям програми.

 

Детальніше на https://unicef.org/ukraine/spilno-cash-transfers або за номером гарячої лінії “Спільно” 0 800 600 017 (щодня з 8:00 до 22:00, безоплатно).

Переглядів: 1651
Заповніть форму
і ми обов'язково зв'яжемося з вами
 
 
 
Останні новини
про найважливіші події
n
Програма грошової допомоги від ЮНІСЕФ Спільно
Програма грошової допомоги від ЮНІСЕФ Спільно   Допомога надається сім’ям незалежно від наявності чи
22 червня 2022
Читати
n
Кожен з вас може допомогти нашим військовим
Кожен з вас може допомогти нашим військовим.   На сьогоднішній день на закупівлю амуніції, нам вдалося
25 квітня 2022
Читати
n
У середу був дуже продуктивний день
У середу був дуже продуктивний день!   Ми відправили наших волонтерів до
22 квітня 2022
Читати